Декларация за достъпност

9700 Шумен, ул. "Цар Калоян" №1 тел. 054 800373

Национална олимпиада по Математика

НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО МАТЕМАТИКА

ОБЩИНСКИ КРЪГ

Общинският кръг на националната олимпиада по математика през учебната 2021/2022 година в област Шумен ще се проведе на 11.12.2021 г. от 9:00 часа.

По решение на директора на съответното училище общинският кръг на олимпиадата по математика за V клас и за VI клас, за които подготовката на изпитните материали се осъществява от училищни комисии може да се проведе и на друга дата или час.

Всички ученици, които проявяват интерес към олимпиадата по математика, могат да получат информация в училището, в което се обучават.

Съгласно регламентите на националната олимпиада по математика контролът по провеждането на общинския кръг се осъществява от директора на училището.

Провеждането на олимпиадата следва да е съобразено с епидемичната обстановка в страната и региона, като се спазват всички противоепидемични мерки.

Актуална информация относно организирането и провеждането на ученическите олимпиади и на националните състезания през учебната 2021/2022 година в област Шумен може да намерите та сайта на РУО – Шумен: https://ruo-shumen.bg/.

Още новини

прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
Skip to content