Декларация за достъпност

9700 Шумен, ул. "Цар Калоян" №1 тел. 054 800373

Интердисциплинарни STEAM уроци за I-IV клас

Интердисциплинарни STEAM уроци за I-IV клас с безплатен достъп В подкрепа на усилията на учителите да предлагат качествено обучение в областта на STEАM (наука, технологии, инженерен подход, изкуство, математика), Фондация „Музейко“ разработва интердисциплинарни уроци с дидактически материали към тях, които са със свободен достъп след регистрация в платформата MyMuzeiko (https://mymuzeiko.bg/).

Създадени са от екип учени и педагози и са свързани с учебното съдържание в съответните класове. Могат да се използват във всяка класна стая, не изискват претенциозна подготовка и скъпо техническо оборудване. Към някои от тях се предлагат комплекти с материали. Така – независимо от формата на обучение (виртуално или присъствено) – учениците от I до IV клас ще могат да изследват, творят и майсторят, да са активни участници в своето образование.

Страницата се разработва в рамките на проект „Наука в кутийка“, финансиран по програма „Кризата като възможност“ на Столична община, която се администрира от Асоциация за развитие на София. Периодично ще обогатяваме нейното съдържание.

Още новини

прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
прочети повече >
Skip to content